Cast van Charlie Kaufman-film bekend

Charlie Kaufman is met afstand de origineelste en wat mij betreft de beste scenarioschrijver van de laatste jaren, vanwege bijvoorbeeld zijn briljante scripts voor Being John Malkovich, Adaptation en Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Nu gaat hij ook een film regisseren: Synedoche, New York. Deze week werd bekend welke acteurs de voornaamste rollen vertolken. Om te beginnen: Philip Seymour Hoffman als een theaterregisseur, Catherine Keener als zijn eerste vrouw en Michelle Williams als zijn tweede. Samantha Morton speelt zijn minnares en Tilda Swinton speelt Keeners beste vriendin. Het scenario is uiteraard door Kaufman zelf geschreven. ('Overall, this seems to be, by far, the craziest script Kaufman has written yet', schrijft ene ZeroC bij Ain't It Cool erover.) De film zou nog dit jaar klaar moeten zijn.

Lees ook:Charlie Kaufman’s Synecdoche, New York: de poster
Lees ook:Werner Herzog in Harmony Korine-film
Lees ook:TV-tip: Identity Theft: The Michelle Brown Story
Lees ook:Penelope Cruz in nieuwe film Woody Allen
Lees ook:And the winner is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.