Vijfde Shoot Me Film Festival

Het Shoot Me Film Festival presenteert dit jaar voor de vijfde keer een uitdagend en fris programma rond independent films, daarbij kun je kennismaken met de scherpe visie van filmmakers op actuele onderwerpen. zoals een tramtunnel en manege.
Speciale themaprogramma’s met een spannende combinatie van humor, diner, muziek en feest maken de ervaring compleet. Alle zintuigen worden geprikkeld in een vierdimensionale filmbeleving.
Ontmoeting staat gedurende het hele festival centraal.

Ontmoeting met nieuwe mensen, nieuwe locaties, maar vooral met nieuwe werelden en subculturen. Ver van je bedshows komen ineens extreem dichtbij.

Ook zijn er voor het eerst competities voor zowel beste film als muziekvideoclip. Ook de bijzondere locaties, ruim honderd films en documentaires én de themaprogramma’s maken van dit festival weer een inspirerende belevenis. Het Shoot Me Film Festival biedt toegang tot onbekend terrein: Trespassing is allowed.

Lees ook:Shoot Me in the summer
Lees ook:Tweede editie Shoot Me gaat loos
Lees ook:In twee uur zelf een film opnemen
Lees ook:25 jaar Filmhuis Den Haag
Lees ook:Stephen Frears: ‘Filmfestivals zijn getto’s’

30 reacties op “Vijfde Shoot Me Film Festival

 1. Pieter van Hoogdalem

  Ook op het Shoot Me filmfestival: de debuutvoorstelling Boulevard of Broken Beats van Motion Unlimited cinematic orchestra, een ambitieus collectief van jonge muzikanten, componisten, video-artists en ontwerpers. Een intense totaalbeleving in beeld en geluid.

    /   Beantwoorden  / 
 2. angela

  Klinkt heel leuk dat Shoot Me Film Festival. Nog nooit van gehoord. Een ander festival waar veel mensen waarschijnlijk ook (nog0 niet van gehoord hebben is het Camera Japan festival in Rotterdam. Daar draaien ze films uit Japan of van Japanners. Verder valt er nog veel meer te zien op muziek, theater en eetgebied. Het is een klein festival, maar wel heel speciaal. Er is zelfs sumo worstelen dit jaar! Het festival is van 14 oktober tot 17 oktober. Daarvoor doen ze ook nog een tour door verschillende steden zoals Amsterdam en Doredrecht.

    /   Beantwoorden  / 
 3. erik

  klinkt indd erg leuk ben benieuwd of ze meer van dit soort dingen doen. en op wat voor manier

    /   Beantwoorden  / 
 4. Jenny

  Filmfestival Veenhuizen, kom jij een “kijkje” nemen?

  In maart 2012 kun je volop genieten van speciale films op bijzondere locaties in het Drentse gevangenisdorp Veenhuizen. De films staan voor goede kwaliteit, een hoog gehalte aan culturele en artistieke waarde (Arthouse Films) en hebben een zeer gevarieerd genre. In het Cellengebouw wordt bijvoorbeeld een crimefilm vertoond en in de Rooms Katholieke Kerk een psychologische thriller. Voor dit festival is een selectie gemaakt rondom het thema “gevangenschap”.

  Het filmfestival bestaat uit een filmdag (zaterdag 10 maart) en een filmweekend (16 maart t/m 18 maart).

  Het filmweekend is te boeken met arrangement en zonder arrangement. Een arrangement bestaat uit twee overnachtingen met ontbijt en een filmpassepartout. De overnachtingen vinden plaats in de mooiste accommodaties die Veenhuizen en omgeving te bieden heeft. Het is ook mogelijk om voor dit weekend een dagkaart te kopen.

  Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan voor meer informatie de website: http://www.filmfestivalveenhuizen.nl

    /   Beantwoorden  / 
 5. silver account

  Het Shoot Me Film Festival presenteert dit jaar voor een keer vijfde uitdagend fris en programma rond filmes independentes. Locaties Op Onverwachte, zoals een tramtunnel en picadeiro, kennismaken kun je met de scherpe realizadores visie van op onderwerpen actuele. En er is meer dan alleen filme. Themaprogramma Speciale conheceu humor van een spannende combinatie, diner, muziek en feest maken de compleet ervaring. Alle worden zintuigen geprikkeld em filmbeleving vierdimensionale een. Ontmoeting staat gedurende het hele centraal festival. Ontmoeting met nieuwe mensen, locaties nieuwe, maar vooral met nieuwe werelden en subculturen. Ver van je bedshows ineens komen extreem dichtbij! Zoals het een vijfjarige betaamt, laat het festival dit jaar flink horen zich van. Zo zijn er voor het eerst competities voor zowel als beste filme muziekvideoclip. Ook de locaties bijzondere, ruim filmes honderd en documentaires en de themaprogramma’s maken van dit festival belevenis inspirerende weer een. Het Shoot Me Film Festival biedt toegang tot terrein onbekend: Trespassing é permitido!

    /   Beantwoorden  / 
 6. idebenone

  Sprookjesboom de Film De geanimeerde langspeelfilm van Hollandse bodem die succes boekte in de reguliere bioscoopzalen en daarmee de status van Gouden Film bereikte en zelfs overschreed is eenmaal op het festival te zien. Sprookjesboom de Film is gericht op een jong publiek en komt uit de stal van de Efteling.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Can-C Eye Drops

  Sprookjesboom de Film De geanimeerde langspeelfilm van Hollandse bodem die succes boekte in de reguliere bioscoopzalen en daarmee de status van Gouden Film bereikte en zelfs overschreed is eenmaal op het festival te zien. Sprookjesboom de Film is gericht op een jong publiek en komt uit de stal van de Efteling.

    /   Beantwoorden  / 
 8. piracetam

  Sprookjesboom de Film De geanimeerde langspeelfilm van Hollandse bodem die succes boekte in de reguliere bioscoopzalen en daarmee de status van Gouden Film bereikte en zelfs overschreed is eenmaal op het festival te zien. Sprookjesboom de Film is gericht op een jong publiek en komt uit de stal van de Efteling.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Idebenone

  Since then Retel Helmrich’s films have screened and won acclaim at film festivals world wide, garnering major awards for both his drama and documentary work. His awards include the inaugural Grand World Documentary Award at Sundance 2005 and the prestigious Joris Ivens Award at IDFA Amsterdam 2004 for his Indonesian feature documentary Shape of the Moon ( Stand van de Maan ). In 2010 he won for the second time the Grand VPRO/IDFA Award for feature documentary for Position Among the Stars (Stand van de Sterren) together with the IDFA Award for the best Dutch documentary . It was the first time in the IDFA history that a director won this award for the second time. In January 2011 he won again the World Documentary Award at Sundance for Position among the Stars.

    /   Beantwoorden  / 
 10. idebenone

  As a director, his first short “djU!” won the jury prize and the audience prize at the international short film festival of Leuven, Belgium. After that he made two other shorts “Gender”, and “Kadogo”. His medium length film “Brusilia” had its official selection at IFF Locarno 2008. Recently he just finished his first feature film “Miss Homeless”. He was the co-director and writer of “Duts”, a TV comedy series for the Belgian network Canvas.

    /   Beantwoorden  / 
 11. piracetam

  Our mission since 1995 connecting films to festivals and documenting the world of festivals worldwide. We offer the most comprehensive festival directory of 6 000 festivals, browse festival blogs, film blogs…and promote yourself for free.

    /   Beantwoorden  / 
 12. piracetam

  Het Shoot Me Film Festival presenteert dit jaar voor een keer vijfde uitdagend fris en programma rond filmes independentes. Locaties Op Onverwachte, zoals een tramtunnel en picadeiro, kennismaken kun je met de scherpe realizadores visie van op onderwerpen actuele. En er is meer dan alleen filme. Themaprogramma Speciale conheceu humor van een spannende combinatie, diner, muziek en feest maken de compleet ervaring. Alle worden zintuigen geprikkeld em filmbeleving vierdimensionale een. Ontmoeting staat gedurende het hele centraal festival. Ontmoeting met nieuwe mensen, locaties nieuwe, maar vooral met nieuwe werelden en subculturen. Ver van je bedshows ineens komen extreem dichtbij! Zoals het een vijfjarige betaamt, laat het festival dit jaar flink horen zich van. Zo zijn er voor het eerst competities voor zowel als beste filme muziekvideoclip. Ook de locaties bijzondere, ruim filmes honderd en documentaires en de themaprogramma’s maken van dit festival belevenis inspirerende weer een. Het Shoot Me Film Festival biedt toegang tot terrein onbekend: Trespassing é permitido!

    /   Beantwoorden  / 
 13. Lindsay F. Strong

  Zoals het een vijfjarige betaamt, laat het festival dit jaar flink van zich horen. Zo zijn er voor het eerst competities voor zowel beste film als muziekvideoclip. Ook de bijzondere locaties, ruim honderd films en documentaires én de themaprogramma’s maken van dit festival weer een inspirerende belevenis.

    /   Beantwoorden  / 
 14. Sally O. Schroeder

  While Brandon is riding the subway on his way home, the passengers are asked to leave the carriage due to an implied suicide further up the tracks. He frantically calls Sissy, but she does not answer, so he rushes home. When he gets there, Sissy, who has a history of cutting herself, is lying on the bathroom floor, having slashed her wrists. She survives and he comforts her in the hospital. After leaving, he collapses and cries in the rain. Some time later, Brandon is seen sitting on a subway train and the same woman from the beginning of the film sits across from him, wearing her rings in reverse order this time. He tries to look away, but she keeps staring at him and smiling. She stands up to leave the train and Brandon keeps staring at her as the screen fades to black.

    /   Beantwoorden  / 
 15. Piracetam

  Since then Retel Helmrich’s films have screened and won acclaim at film festivals world wide, garnering major awards for both his drama and documentary work. His awards include the inaugural Grand World Documentary Award at Sundance 2005 and the prestigious Joris Ivens Award at IDFA Amsterdam 2004 for his Indonesian feature documentary Shape of the Moon ( Stand van de Maan ). In 2010 he won for the second time the Grand VPRO/IDFA Award for feature documentary for Position Among the Stars (Stand van de Sterren) together with the IDFA Award for the best Dutch documentary . It was the first time in the IDFA history that a director won this award for the second time. In January 2011 he won again the World Documentary Award at Sundance for Position among the Stars.

    /   Beantwoorden  / 
 16. Virginia L. Hodge

  As a director, his first short “djU!” won the jury prize and the audience prize at the international short film festival of Leuven, Belgium. After that he made two other shorts “Gender”, and “Kadogo”. His medium length film “Brusilia” had its official selection at IFF Locarno 2008. Recently he just finished his first feature film “Miss Homeless”. He was the co-director and writer of “Duts”, a TV comedy series for the Belgian network Canvas.

    /   Beantwoorden  / 
 17. Guillermo Weaver

  uh drinking juice from another clone(human).this film unfortunately reflects where this world is heading.less science fiction and more of this reality.great efforts though.beautifully shot.loved the night scenes.those seemed to have very little light?loved the acting,pace of the movie,the idea behind it.the musical score was hauntingly top notch.kudos guys!

    /   Beantwoorden  / 
 18. Frances Wolf

  Since then Retel Helmrich’s films have screened and won acclaim at film festivals world wide, garnering major awards for both his drama and documentary work. His awards include the inaugural Grand World Documentary Award at Sundance 2005 and the prestigious Joris Ivens Award at IDFA Amsterdam 2004 for his Indonesian feature documentary Shape of the Moon ( Stand van de Maan ). In 2010 he won for the second time the Grand VPRO/IDFA Award for feature documentary for Position Among the Stars (Stand van de Sterren) together with the IDFA Award for the best Dutch documentary . It was the first time in the IDFA history that a director won this award for the second time. In January 2011 he won again the World Documentary Award at Sundance for Position among the Stars.

    /   Beantwoorden  / 
 19. Fletcher K. Ortega

  Andere terugkerende onderdelen van het festival zijn het symposium en de masterclass. In het symposium Screen/play op zondag 19 april wordt de vermenging van film en spel uitgebreid besproken door meerdere aanwezige gasten, waarna het onderwerp geïllustreerd wordt door de interactieve speelfilm Late Fragment. In de Masterclass op maandag 20 april wordt de voor mobiele telefoons geproduceerde film Stingray Sam vertoond, waarna de maker, Cory McAbee, uitgebreid zal spreken over deze nieuwe manier van film maken.

    /   Beantwoorden  / 
 20. Ronnie U. Barnes

  Uitgelicht door de filmredactie van NU.nl. Wat mogen we in de maand januari absoluut niet missen op filmgebied?

    /   Beantwoorden  / 
 21. piracetam

  De nieuwe film van Felix van Groeningen, De helaasheid der dingen – je weet wel: van die naakt fietsende regisseur op Cannes – opent op 6 oktober de 36ste editie van het Filmfestival Gent .

    /   Beantwoorden  / 
 22. Wendy O. Hensley

  Zoals het een vijfjarige betaamt, laat het festival dit jaar flink van zich horen. Zo zijn er voor het eerst competities voor zowel beste film als muziekvideoclip. Ook de bijzondere locaties, ruim honderd films en documentaires én de themaprogramma’s maken van dit festival weer een inspirerende belevenis.

    /   Beantwoorden  / 
 23. Amos Lynch

  Yuri Mechitov was born in 1950. Acquired a profession of a mining engineer. In 1979 his first photo exhibition was held in Tbilisi that followed by the exhibition in London, Vienna, Bratislava, Edinburg and etc. Since 1983 he is the painter-photographer of film studio “Georgia-Film”. He collaborates with press, takes photos for ADS and designs books. He held up to 20 solo and up to 50 group exhibitions in Georgia and other countries and is the author of various publications.

    /   Beantwoorden  / 
 24. Piracetam

  Yuri Mechitov was born in 1950. Acquired a profession of a mining engineer. In 1979 his first photo exhibition was held in Tbilisi that followed by the exhibition in London, Vienna, Bratislava, Edinburg and etc. Since 1983 he is the painter-photographer of film studio “Georgia-Film”. He collaborates with press, takes photos for ADS and designs books. He held up to 20 solo and up to 50 group exhibitions in Georgia and other countries and is the author of various publications.

    /   Beantwoorden  / 
 25. Rosemary Hutchinson

  Our mission since 1995 connecting films to festivals and documenting the world of festivals worldwide. We offer the most comprehensive festival directory of 6 000 festivals, browse festival blogs, film blogs…and promote yourself for free.

    /   Beantwoorden  / 
 26. Piracetam

  Het Shoot Me Film & Music Festival is het enige meerdaagse filmfestival in de stad Den Haag dat independent films, vaak in combinatie met live muziek, op bijzondere locaties aan een breed en jong publiek brengt. De internationale selectie van documentaires, speelfilms en experimentele films is uniek en veelal niet in de reguliere filmzalen te zien.The Shoot Me Film & Music Festival is the only film festival in the Dutch city of The Hague that brings independent film to a young and wide audience, and combines it with live music and special viewing locations. The international selection of documentaries, movies and experimental films is unique and hardly shown in regular cinemas.

    /   Beantwoorden  / 
 27. Blair K. Strickland

  Our mission since 1995 connecting films to festivals and documenting the world of festivals worldwide. We offer the most comprehensive festival directory of 6 000 festivals, browse festival blogs, film blogs…and promote yourself for free.

    /   Beantwoorden  / 
 28. piracetam

  The film, “Unlawful Killing ,” will premiere at the Cannes Film Festival this week. The 90 minute film was financed in part by Mohamed al Fayed, father of Diana’s lover, Dodi Fayed, who also died in the 1997 crash.

    /   Beantwoorden  / 
 29. Idebenone

  Uitgelicht door de filmredactie van NU.nl. Wat mogen we in de maand februari absoluut niet missen op filmgebied?

    /   Beantwoorden  / 
 30. Ethel Contreras

  Zondagavond zijn in Los Angeles de MTV Movie Awards uitgereikt, met de superheldenfilm The Avengers als grote winnaar.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.