District 9

Na een maand afwezigheid gaat het Arthouseblog deze week weer van start. Terug van weggeweest: noem het een zomerreces; een kleine vakantie. We gaan proberen u weer dagelijks op de hoogte te houden van alles wat met Arthouse te maken heeft. Van Japanse roadmovies tot Zweedse vampierenfilms en Ghanese politieke dramas. Vanaf nu met behulp van ondergetekende. En om iedereen vast warm te krijgen deze trailer van District 9, een Zuid-Afrikaans scifi komedie die met de goedkeuring van Peter Jackson werd gemaakt. Op 9 oktober komt ie bij ons in de bioscoop. Hier de verontrustende trailer:

Lees ook:Trailer: Offside (Jafar Panahi)
Lees ook:Eerste blik: Peter Greenaway’s Rembrandtfilm Nightwatching
Lees ook:Tv-tip: The Return (Andrej Zvjagintsev, 2003)
Lees ook:Vreemder dan Ober?
Lees ook:Kill Bill overkill

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.