Categorie: "Colofon"

Colofon

Deze blog maakt deel uit van het netwerk van themablogs van Blog Online. Aan Arthouse.blog.nl werkt mee: Doortje van der Molen

Contactadres
Het e-mailadres voor persberichten, algemene vragen enz. is: [email protected] Voor vragen, tips en opmerkingen over het forum: Laat gerust een berichtje achter op deze blog.

Auteursrecht
Deze blog is slechts een verzamelpunt van het interessantste nieuws op het gebied van de cultfilm. Het auteursrecht van de artikelen op deze blog ligt uiteraard bij de schrijver van een bepaald bericht. Het medium en/of de auteur staat achter iedere tekst vermeldt naast het copyright-symbool ©.

TV-tips
Bijna alle TV-tips op deze site zijn afkomstig van www.filmvandaag.nl. Een aanrader!

Blog Online
Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er meer dan 70 verschillende blogs en dat aantal breidt zich snel uit. Aan het eind van 2007 trok het netwerk maandelijks zo’n 2 miljoen bezoekers.

Adverteren
Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931.