Categorie: "TV-tip"

TV-tip: Sideways

Straks op RTL8 om 20.30 uur de roadmovie Sideways (2004), door Alexander Payne, met Paul Giamatti, Thomas Haden Church en Virginia Madsen.

Sideways

TV-tip: The Last Kiss

Voor de dertigers – of twintigers/veertigers – die zelf het bekende dilemma hebben: vandaag op Net 5 om 20.30 uur The Last Kiss (2006); geregisseerd door Tony Goldwyn, met Zach Braff, Jacinda Barrett en Rachel Bilson.

TV-tip I: Grizzly Man

Ondanks het heerlijke weer vandaag, komen er vanavond toch vier fijne kijkers op tv. De eerste is de documentaire Grizzly Man (2005) van Werner Herzog. vandaag op Nederland 3 om 20.30 uur.

TV-tip: A Cool, Dry Place

A Cool, Dry Place

Vandaag op RTL8 om 20.30 uur A Cool, Dry Place (1998), geregisseerd door John N. Smith, met Vince Vaughn, Monica Potter en Joey Lauren Adams.

Russell Durrell, advocaat en basketbalcoach van de plaatselijke school, staat in voor de opvoeding van zijn vijfjarige zoon Calvin nadat zijn vrouw Kate hem in de steek liet. Als Russell verliefd wordt op Beth Ward, de assistente van een dierenarts, duikt zijn ex-vrouw plots op. Ze wil meer tijd doorbrengen met haar zoon en besluit om een tijdje in hun dorp te blijven. Speelduur: 97 minuten.

http://filmvandaag.nl/film/3071