TV-tip: The Last Kiss

Voor de dertigers – of twintigers/veertigers – die zelf het bekende dilemma hebben: vandaag op Net 5 om 20.30 uur The Last Kiss (2006); geregisseerd door Tony Goldwyn, met Zach Braff, Jacinda Barrett en Rachel Bilson.

Het verhaal over een groep bijna dertigers die worstelen met hun liefdes, relaties, huwelijk, kinderen en het volwassen zijn. Angsten steken de kop op en waar sommigen verantwoordelijkheid durven te nemen, blijven anderen zich vastklampen aan hun vrije leven. Speelduur: 104 minuten.

http://filmvandaag.nl/film/3087

Lees ook:TV-tip: Marie Antoinette
Lees ook:TV-tip: Dead Poets Society
Lees ook:TV-tip: Hwal
Lees ook:TV-tip: Wilbur Wants to Kill Himself
Lees ook:TV-tip: Cinderella Man

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.