TV-tip: De zaak Alzheimer

Vandaag op Nederland 3 om 20.25 uur De zaak Alzheimer (2003), geregisseerd door Erik Van Looy, met Koen De Bouw, Jan Decleir en Werner De Smedt.

Vincke (Koen de Bouw) en Verstuyft (Werner De Smedt) zijn het beste recherche-duo van de Antwerpse politie. Als ze geconfronteerd worden met de moord op een topambtenaar stellen ze alles in het werk om de dader te pakken te krijgen. Het spoor leidt naar de huurmoordenaar Angelo Ledda (Jan Decleir). Ledda lijdt aan de symptomen van de ziekte van Alzheimer en krijgt het steeds moeilijker om zijn opdrachten uit te voeren. Als hij bovendien doorkrijgt dat hij zich heeft laten gebruiken voor een politiek machtspelletje besluit hij achter zijn opdrachtgevers aan te gaan. Vincke en Verstuyft hebben de handen vol om het kluwen van intriges, afrekeningen en netwerken te ontwarren en te vermijden dat er nog doden vallen. Verfilming van de gelijknamige bestseller van Jef Geeraerts. Speelduur: 120 minuten.

http://filmvandaag.nl/film/3061

Lees ook:TV-tip: About Schmidt
Lees ook:TV-tip: Schindler’s List
Lees ook:ADVERTORIAL: John Woo Presents: STRANGLEHOLD THE GAME
Lees ook:TV-tip 1: Hello, Dolly!
Lees ook:TV-tip II: North Country

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.