Mogwai stort zich op filmsoundtracks

Mooi optreden van de Schotse band Mogwai, gisteravond, in een te volle, te drukke Melkweg in Amsterdam. Mogwai, genoemd naar beestjes uit de film Gremlins – heeft zich de laatste tijd op filmsoundtracks gestort. Ze hebben de muziek gemaakt bij de film Zidane, a 21st Century Portrait, en een deel van de muziek gespeeld voor de film The Fountain van Darren Aronofsky. Beide soundtracks zouden in november in de platenzaak moeten liggen. Tegen die tijd kom ik er nog op terug. Wanneer beide films in Nederland gaan draaien, is nog niet bekend.

Lees ook:Trailers: The Boss of it All, The Fountain
Lees ook:Maak je eigen videoclip van The Fountain
Lees ook:Black Swan wordt Aronofsky’s volgende film
Lees ook:Aronofsky’s volgende: The Fighter
Lees ook:The Fountain leuk afgezeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.