36ste Filmfestival Gent focust op Azië

Filmfestival Gent

Voor wie niet benauwd is over de grens te kijken voor een andere filmervaring, kan natuurlijk ook prima naar België voor een filmfeest! In de 36ste editie van het Filmfestival Gent, van 6 tot 17 oktober, zitten in zowel de filmselectie, als de filmmuziekconcerten en de randevenementen Aziatische accenten.

Met een filmfocus op China, een filmmuziekconcert door de Japanse componist Shigeru Umebayashi en een tentoonstelling rond de Japanse animatiekunst anime, kleurt de 36ste editie van het Filmfestival Gent bijzonder Aziatisch. Daarnaast zijn er nog verschillende filmmuziekconcerten, net als de uitreiking van de World Soundtrack Awards en een filmmuziekseminarie.

Lees ook:Japanse animatie @ Filmfestival Gent
Lees ook:De helaasheid der dingen opent 36ste Filmfestival Gent
Lees ook:Constant Gardener beste soundtrack
Lees ook:Rolf de Heers Ten Canoes wint in Gent
Lees ook:Soundtrack Control wint Empire Award

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.