Sterke line-up voor 60e filmfestival van Cannes

Volgens welingelichte bronnen bij Cineuropa opent het 60e festival van Cannes (16-17 mei) met My Blueberry Nights, de eerste Engelstalige film van Wong Kar Wai. De slotfilm zou Zodiac van David Fincher (de maker van Se7en) zijn. Andere titels die worden genoemd, al dan niet in competitie: Youth Without Youth van Francis Ford Coppola, Ocean's Thirteen van Steven Soderbergh, I'm Not There van Todd Haynes (een onconventionele kijk op Bob Dylan), Paranoid Park van Gus Van Sant, No Country for Old Men van de Coen-broers, Promise Me van Emir Kusturica en Silent Light van Carlos Reygadas. Verder gaan er geruchten over nieuwe films van o.a. Aleksandr Sokoerov, Bela Tarr, Woody Allen, Sean Penn, David Cronenberg, Michael Moore en Michael Winterbottom. Niet gek…

Lees ook:Competitie Cannes bekend gemaakt
Lees ook:Cannes 2007: de winnaars
Lees ook:Trailer: Paranoid Park (Gus van Sant)
Lees ook:IFFR: de voorpret
Lees ook:Nieuwe film Gus Van Sant krijgt gemengde ontvangst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.