Tweede editie Shoot Me gaat loos

Morgenavond begint in Den Haag de tweede aflevering van het Shoot Me-filmfestival, dat tot en met zondag duurt. ‘Het festival wil door middel van film laten zien wat er in de wereld gebeurt,’ aldus één van de programmeurs in het AD. (Vind trouwens maar eens een filmfestival dat niet wil laten zien wat er in de wereld gebeurt, maar dit terzijde.) ‘De thema’s lopen uiteen van politieke en sociaal-maatschappelijke onderwerpen tot muziek en subculturen.’ Daarmee kun je alle kanten op, maar wie weet zit er iets moois tussen. Grasduin zelf in het programma op de website van Shoot Me.

Lees ook:Vijfde Shoot Me Film Festival
Lees ook:Mix je eigen film
Lees ook:In twee uur zelf een film opnemen
Lees ook:Shoot Me in the summer
Lees ook:Ben Sombogaart verfilmt boek Clark Accord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.