Websites voor filmfreaks by CJP

Dayton

Ben jij net als ik en het CJP gek op films, maar kom jij op het internet niet verder dan imdb.com? Op CJP.nl staan de leukste filmsites.

Filmposters
Wat is een film zonder ‘goede’ poster? Hier vind je de nieuwste posters. En hier zie je hoe bekende films in het buitenland een totaal onherkenbaar affiches hebben. En op deze flickr-account vind je nog meer vintage kunstwerkjes.

Stukjes film
Maar er is meer: Joblo.com heeft speciale filmfragmenten samengesteld met namen als Kill of the Day, Oldies but Goodies, maar ook Awful Clips en Moneyshots. Handig voor mensen die geen geduld hebben om een hele film uit te kijken.

Ik wil meer
Heb je een film gezien die je heel goed beviel en vraag je je af of er nog meer van zulke films zijn? Ga dan naar clerkdogs.com. Daar geven ze je de beste tips om je filmhonger te stillen.

Wie ben ik?
Noem je favoriete film en Empire geeft jouw film-DNA. Zo weet elke filmliefhebber in ieder geval wat hij aan je heeft. En vice versa. En nu is ArthouseBlog erg benieuwd naar jullie film-DNA, dus laat een berichtje achter op deze blog als je de test gedaan hebt!

Heb jij zelf nog meer leuke filmsites of linkjes? Laat het CJP.nl en ArthouseBlog weten.

© CJP.nl

Lees ook:District 9
Lees ook:Welkom!
Lees ook:Colofon
Lees ook:ArthouseBlog goes Twitter
Lees ook:Kaartverkoop filmfestival Rotterdam begint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.