TV-tip: Hwal

Vannacht nog een erg mooie film op tv: Hwal (The Bow, 2005), geregisseerd door Ki-duk Kim (II), met Min-jeong Seo, Si-jeok Seo en Gook-hwan Jeon. Vanavond op Nederland 2 om 0.15 uur.

Op een boot, midden op zee, leven een 60-jarige man en een 16-jarig meisje. Hij houdt haar verborgen voor de bewoonde wereld en is van plan met haar in het huwelijk te treden als ze 17 wordt. De vissers die nu en dan hun hobby uitoefenen op de boot mogen het meisje nauwelijks benaderen, want de man waakt angstvallig over haar veiligheid en haalt zijn boog tevoorschijn zodra iemand met haar in contact tracht te komen. Wanneer een jonge visser die de boot bezoekt het hart van het meisje weet te raken, is dat niet naar de zin van de oude man, die zijn kansen om met haar te huwen teniet ziet gaan. Speelduur: 90 minuten.

http://filmvandaag.nl/film/3045

Lees ook:Exorcisme, maar bepaald geen horror
Lees ook:Trailer: Pan’s Labyrinth
Lees ook:TV-tip: Yvette
Lees ook:TV-tip: An Unfinished Life
Lees ook:Woody Allens London Murder Mystery

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.