Mix je eigen film

Remix de Nederlandse filmgeschiedenis in het Filmmuseum, naar jouw eigen visie op de veranderingen in de wereld van vandaag en morgen laten zien, stuur je filmpje uiterlijk 1 september in en maak kans op verschillende prijzen naar keuze, dat schrijft CJP.nl.

De filmfragmenten waarmee je aan de slag kunt, komen allemaal rechtstreeks uit de archieven van het Filmmuseum. Het zijn 21 unieke filmfragmenten tussen 1917 tot 1932, waarin je de snelle veranderingen op industrieel en maatschappelijk gebied ziet in de jaren na de Eerste Wereldoorlog.
Win
Als je meedoet aan de wedstrijd, maak je kans op een professioneel remixprogramma naar keuze, het programma Resolume Avenue 3, een Flip MinoHD camera, een Gouden Kalf-pas voor het Nederlands Film Festival, en een jaar lang gratis naar het Filmmuseum in Amsterdam.

Wil je je remixkunsten laten zien? Download dan de filmfragmenten uit het archief van het Filmmuseum, via celluloidremix.blip.tv en ga ermee knutselen; voeg je eigen videomateriaal toe of zet er je eigen muziek onder. Op Celluloidremix.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om mee te doen.|

© CJP.nl

Lees ook:LAFF gaat on tour
Lees ook:Nederlands Film Festival gaat online
Lees ook:Shoot Me in the summer
Lees ook:Eerste groene filmfestival: Strawberry Earth at the Movies
Lees ook:Lady Vengeance toch ook nog op grote doek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.