Argentijnse filmmaker Alonso in Nederland

De Argentijnse regisseur Lisandro Alonso (Los Muertos en La Libertad) is komende week te gast in Nederland. Vandaag zal hij aanwezig zijn bij de première van zijn nieuwste film Liverpool om 15.45 en 21.45 uur in het Filmmuseum in Amsterdam.

In zijn nieuwste film Liverpool tekent het Alonso een portret van een solitaire zeeman die na twintig jaar varen terugkeert naar het huis van zijn moeder. Alonso situeerde zijn vierde speelfilm in de sneeuw van Patagonië. Liverpool won de hoofdprijs van het Gijón International Film Festival in het Spaanse Asturias.

Zie ook www.filmmuseum.nl

Lees ook:Franse komedie wint in Tokio
Lees ook:Mix je eigen film
Lees ook:Filmfestival Madrid nog niet zo zeker
Lees ook:In première: Exiled (Johnny To)
Lees ook:Von Trier: eerst maar eens een horrorfilm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.