Cameron Diaz in nieuwe Richard Kelly-film

Cameron Diaz gaat de hoofdrol spelen in The Box, de nieuwe film van Richard Kelly (maker van Donnie Darko). Het scenario van de horrorfilm is gebaseerd op een kort verhaal van Richard Matheson, getiteld Button Button. Diaz speelt een vrouw die een mysterieuze doos krijgt; ze kan op bepaalde knoppen drukken, waardoor van alles kan gebeuren. Klinkt een beetje vaag, maar ook intrigerend. Er werd overigens ook al eens een aflevering van de tv-serie Twilight Zone gebaseerd op dit verhaal. Kelly zei tegen filmvakblad Variety dat hij een spannende, commerciële film wil maken, met behoud van zijn artistieke integriteit. Maar hopen dat dat laatste onderweg niet gaat sneuvelen.

Lees ook:Richard Kelly mag Southland Tales afmaken
Lees ook:Moord Adrienne Shelly wordt aflevering Law & Order
Lees ook:Verfilming State of Play door regisseur Last King of Scotland
Lees ook:Filmfestival Madrid nog niet zo zeker
Lees ook:Trailer: The Curious Case of Benjamin Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.