Niet eerder te zien straks toch te zien

Previously Unreleased heet het speciale programma van het Amsterdamse Filmmuseum, van 28 juni tot en met 5 september, waarbij films worden vertoond die niet eerder in Nederlandse filmzalen te zien waren. Het gaat om titels die wel opvielen op festivals als Cannes en Berlijn, maar geen Nederlandse distributeur vonden.Op het programma staan bijvoorbeeld Goodbye Dragon Inn (Tsai Ming-liang), Love Conquers All, Be With Me, Slumming, Congorama, The Squid and the Whale, Two-Lane Blacktop, OSS 117: Le Caire nid d'espions (foto) en de Cremaster Cycle van Matthew Barney.

Lees ook:Kijken en lezen: de films van Tsai Ming-liang
Lees ook:Trailer: I Don’t Want To Sleep Alone
Lees ook:Maleisische film grote winnaar Pusan-filmfestival
Lees ook:Eten op het Noordelijk Film Festival
Lees ook:60-jarig Cannes geeft zichzelf film cadeau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.