Kill Bill overkill

 

De website Film Ick bericht dat er (volgens sterke geruchten) een maar liefst vier schijven tellende dvd op komst is getiteld Kill Bill: the Whole Bloody Affair. Daar zouden de twee delen van Kill Bill op staan als één film, zij het verdeeld over twee schijven (waarmee het idee van één film al weer een beetje weg is, maar goed). De andere twee schijfjes zouden allerlei extra's bevatten. Releasedatum: 18 september. Of die dvd ook in Nederland verschijnt, is nog onbekend. Tarantino's Death Proof verschijnt in Nederland op 2 oktober als huur-dvd – en blijkbaar los van Planet Terror, het andere deel van Grindhouse, dat vanaf 16 augustus in de bioscoop te zien is.

Zie ook:
Trailer: Death Proof van Quentin Tarantino
Grindhouse: flop compleet
Tarantino's volgende: Inglorious Bastards
Tarantino op YouTube: over De Niro, met Fiona Apple
Soundtrack Quentin Tarantino's Death Proof bekend

Lees ook:Trailer Grindhouse veelbelovend
Lees ook:Grindhouse in Nederland opgesplitst
Lees ook:Grindhouse wordt wellicht ook in VS opgesplitst
Lees ook:Trailer: Death Proof van Quentin Tarantino
Lees ook:Bang Bang

2 reacties op “Kill Bill overkill

  1. Sweet T

    Dat Death Proof los van Planet Terror verschijnt lijkt me logisch, niet alleen omdat de koppeling in Grindhouse een bioscoopconcept is, maar ook gezien Tarantino’s toelichting op de veel bekritiseerde split. Zie ook mijn commentaar bij jouw betreffende bericht. We mogen Death Proof dus op dvd verwachten zoals-ie bedoeld was: in de lange, complete versie.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Sietse

    Wat niet wegneemt dat het aardig zou zijn om beide films op één dvd te hebben, compleet met al die neptrailers die voor Grindhouse gemaakt zijn… Denk ook wel dat dat gaat gebeuren, nadat beide films afzonderlijk op dvd zijn verschenen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.