Nog een nieuwe Coppola op komst

Francis Ford Coppola, die zijn nieuwe film Youth Without Youth aan het afronden is, heeft al weer een volgende film aangekondigd: Tetro. Die film speelt zich af in Argentinië en gaat over een artistieke Italiaanse immigrantenfamilie. Dat meldt het persbureau Associated Press, dat een interview met Coppola had. Tetro, met Matt Dillon in de hoofdrol, bevat volgens Coppola veel autobiografische elementen. Coppola komt dit jaar met zijn eerste film sinds 1997 (The Rainmaker); Youth Without Youth moet in de tweede helft van 2007 in de bioscoop komen. Uit het interview met AP blijkt dat Coppola net zo'n productiviteit wil als Woody Allen, wat neerkomt op een film per jaar.

Lees ook:Coppola wil nog wel even door
Lees ook:Eerste trailer voor Coppola’s Youth Without Youth
Lees ook:Converse-gympen in de achttiende eeuw
Lees ook:Sterke line-up voor 60e filmfestival van Cannes
Lees ook:Eindelijk een Oscar voor Marty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.