Stemmen Rowlands, Deneuve in verfilming Persepolis


De stemmen van actrices Gena Rowlands en Catherine Deneuve zullen te horen zijn in de verfilming van de autobiografische getekende boeken Persepolis en Persepolis 2 van de Iraanse schrijfster Marjane Satrapi. Rowlands is te horen in de Engelstalige versie van de Franse productie, Deneuve zowel in de Engelstalige als de Franstalige. Persepolis is het verhaal van een Iraans meisje dat opgroeit tijdens de Islamitische Revolutie en uiteindelijk besluit te emigreren naar Frankrijk. De film moet april volgend jaar af zijn.

Lees ook:Exorcisme, maar bepaald geen horror
Lees ook:Gouden Ui gaat sambal weglaten
Lees ook:Rotterdam: stand publieksprijs (2)
Lees ook:TV-tip: Un Long Dimanche de Fiançailles
Lees ook:Juno

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.