Von Trier: eerst maar eens een horrorfilm

Fans van de Deense regisseur Lars von Trier die na Dogville en Manderlay uitkijken naar het derde deel van zijn Amerika-trilogie, moeten nog even geduld hebben. Op het Copenhagen International Film Festival, waar zijn nieuwste film The Boss of It All zijn wereldpremière beleefde, maakte Von Trier bekend dat zijn volgende project een horrorfilm wordt, met de titel Antichrist. Daarna gaat hij pas verder waar Manderlay ophield, met Wasington (zonder h inderdaad), zo meldt filmvakblad Variety. De ontvangst van het Deenstalige The Boss of It All (oftewel Direktøren for det hele) was gemengd.

Lees ook:Lars von Trier geveld door depressie
Lees ook:Von Triers grap waar niemand om lacht
Lees ook:Trailers: The Boss of it All, The Fountain
Lees ook:Film Von Trier verscheurt Cannes
Lees ook:Zoek de Lookey bij Von Trier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.